2021 © Toate Drepturile Rezervate 
_________________________________________________________________________________________________________________
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
Logo Magazinescu.ro Preturi seo Pachete SEO

Servicii optimizare SEO pentru Google la un pret corect

Indiferent ca vorbim despre un website sau un magazin online, optimizarea pentru motoarele de cautare este extrem de importanta. Daca aceasta este facuta corect, atunci oamenii care vor cauta pe Google cuvinte sau grupuri de cuvinte care descriu produsele sau serviciile pe care firma dumneavoastra le ofera, vor gasi site-ul sau magazinul online in rezultatele afisate. In acest fel dumneavoastra puteti obtine o multime de potentiali clienti, reducand cheltuielile pentru publicitate sau chiar eliminandu-le. Procesul de optimizare SEO pentru Google este unul care necesita timp si o planificare atenta, iar rezultatele nu sunt niciodata garantate. Echipa Magazinescu.ro are o experienta bogata in acest domeniu si ne vom folosi de toate cunostintele pentru a obtine cele mai bune rezultate, la un pret corect.

Va prezentam cateva dintre optimizarile SEO pe care le-am realizat pana in acest moment si clasarea in Google:

Care este planul pentru optimizarea SEO pentru Google

Primul pas presupune stabilirea unei liste de cuvinte cheie sau keywords, relevante pentru produsele sau serviciile pe care le ofera firma dumneavoastra. Daca detineti un atelier auto in Bucuresti, atunci cuvintele cheie pentru Google ar putea fi: atelier auto Bucuresti, inlocuire planetara, itp fara programare. Sau daca firma ar oferi servicii de optimizare SEO pentru Google, atunci cuvintele cheie ar putea fi: servicii SEO pentru Google, servicii optimizare SEO, pret optimizare Google.

Pasul 2 presupune o analiza a volumului de cautari lunare pentru fiecare dintre aceste cuvinte cheie. Acest volum de cautari poate fi convertit in potentiali vizitatori, in functie de pozitia pe care site-ul dumneavoastra o va avea in rezultatele Google. Conform site-ul www.smartinsights.com, locurile 1, 2 si 3 din prima pagina Google obtin impreuna 57.1% din clicuri. Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste persoane cauta exact produsul sau serviciul pe care dumneavoastra il oferiti, iar sansele ca acestea sa devina din potentiali clienti in clienti sunt ridicate.

In pasul 3 stabilim de comun acord care sunt cele mai potrivite cuvinte cheie pentru optimizarea SEO si care dintre acestea au cele mai mari sanse sa se claseze organic in prima pagina Google.

Pasul 4, analizam ce schimbari trebuiesc facute asupra continutului paginii sau paginilor site-ului dumneavoastra conform strategiei SEO stabilita. Daca sunteti clientul nostru si aveti un pachet de site de prezentare activ, atunci dupa acordul dumneavoastra, noi ne vom ocupa de implementarea modificarilor respective. Daca nu sunteti clientul nostru, atunci noi va vom face recomandarile respective, iar dumneavoastra le veti implementa pe site. Va rugam sa luati in considerare si crearea unei pagini de social media, precum Facebook, care ar ajuta la procesul de optimizare.

Pasul 5 presupune analizarea periodica a rezultatelor obtinute in urma optimizarii SEO pentru Google si efectuarea ajustarilor necesare pentru atingerea obiectivelor. Fie prin modificarea continutului actual, fie prin adaugarea unuia nou, daca situatia o cere.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare este unul in care rezultatele nu sunt imediate, acestea putand sa apara si dupa cateva luni. Va rugam sa va inarmati cu rabdare pe toata durata desfasurarii acestuia.

Pretul serviciilor de optimizare SEO

  • Numar de cuvinte cheie - Se refera la numarul maxim de cuvinte cheie pe care ne vom concentra optimizarea SEO. Exemplu de cuvant cheie: atelier biciclete Bucuresti.

  • Optimizare SEO site sau magazin online - Se refera la modificarea continutului actual al site-ului sau magazinului online si/sau adaugarea de continut nou in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar. In cazul clientilor care au un website sau magazin online de la Magazinescu.ro, noi ne vom ocupa de implementarea procesului de optimizare SEO pentru Google. In cazul clientilor care au site-ul sau magazinul de la un alt furnizor, atunci noi vom veni doar cu recomandarile si continutul ce ar trebui modificat sau adaugat, urmand ca dumneavoastra sa faceti modificarile respective.

  • Optimizare cont de Facebook si/sau YouTube - Se refera la modificarea sau adaugarea de continut text, foto sau video pe contul oficial de Facebook si/sau YouTube al firmei dumneavoastra. Va vom oferi recomandarile si/sau continutul ce ar trebui modificat sau adaugat, iar dumneavoastra va trebui sa il implementati pe aceste canale de Social Media.

  • Consultanta si recomandari pentru cuvinte cheie - Va vom ajuta sa gasiti cele mai potrivite si relevante cuvinte cheie pentru a beneficia la maxim de puterea optimizarii pentru motoarele de cautare.

  • Analiza volumului de cautare estimat pentru cuvintele cheie - Fiecare cuvant cheie este cautat in fiecare luna de un anumit numar de ori. In functie de cuvintele cheie alese, va vom oferi o analiza a volumului de cautare pentru fiecare dintre ele, dar si care sunt preturile pe clic pentru acestea in cazul in care doriti sa lansati o campanie publicitara prin Google Ads.
Descrierea detaliata a serviciilor oferite:
Rezultate

Prima pagina Google

Orice alta clasare in Google
Multi antreprenori caute servicii de optimizare la un pret cat mai mic, incercand sa economiseasca bani. Din experienta va spunem ca un produs sau serviciu ieftin ajunge in final sa va coste scump. Ce inseamna acest lucru? Iata un exemplu. Aveti nevoie de un electrician care sa va inlocuiasca o priza. Il alegeti pe cel cu pretul mai mic, acesta va face si un mic discount in schimbul neemiterii unei facturi si implicit a garantiei. Insa electricianul nu face o lucrare de calitate si la scurt timp constatati ca priza s-a ars, iar televizorul pe care l-ati avut in aceasta s-a stricat si el. Ajungeti sa cumparati un televizor nou. In cazul in care era vechi, atunci acesta a fost un motiv bun sa-l schimbati :) . Insa veti plati pentru serviciile unui al doilea electrician, iar de data aceasta cu siguranta nu veti alege pretul cel mai mic, care a ajuns sa va coste scump in final. Desigur, este un exemplu dus la extrem, insa suntem siguri ca ati inteles idea.

La fel ca in exemplul de mai sus, in cazul serviciilor de optimizare SEO, puteti gasi o multime de firme si o varietate de preturi. Cei care va vor spune ca veti ajunge garantat, 100% pe primul loc in cautarile Google, cel mai probabil nu sunt onesti, intrucat optimizarea SEO nu are rezultate garantate. Sunt foarte multi factori care influenteaza succesul acestui proces, iar unii dintre acestia nu pot fi controlati de nimeni. Preturile pot varia foarte mult, de la 50 Euro si pana la 5.000 Euro, in functie de cuvintele cheie cu care doriti sa ajungeti pe prima pagina Google, iar in unele cazuri chiar si de numele clientului. Noi avem preturi fixe si transparente, indiferent de varsta, sexul sau numele clientului.

Inainte de a stabili preturile pentru serviciile de optimizare SEO pentru Google, am studiat piata si am decis sa fim platiti in functie de rezultate. Consideram ca un pret corect este doar cel care aduce rezultate. De aceea am elaborat o lista de preturi pentru o serie de obiective, dar si un pret fix rezonabil, pentru elaborarea planului SEO. Atunci cand analizati preturile va rugam sa tineti cont de expunerea si vanzarile suplimentare pe care optimizarea pentru Google v-o poate aduce. Stim ca metodele noastre functioneaza si de aceea consideram ca preturile de mai jos sunt cele corecte.
Cuvant Cheie

Pisica bengaleza

Pisica bengaleza Bucuresti

Pui de pisica bengaleza

Pui bengal de vanzare

Casute din lemn pentru copii

Constructie casuta in copac
Clasare Google*

Pagina 1 - Locul 5

Pagina 1 - Locul 3

Pagina 1 - Locul 4

Pagina 1 - Locul 4

Pagina 1 - Locul 1

Pagina 1 - Locul 1
Site

www.bengalcat.ro

www.bengalcat.ro

www.bengalcat.ro

www.bengalcat.ro

www.casutedinlemn.com

www.inlemnit.ro
Cuvantul cheie se refera la termenul de cautare pe care o persoana il poate folosi pe Google pentru a gasi un produs sau serviciu. Clasarea Google se refera la pagina si locul pe care se afla site-ul pentru cautarea cuvantului cheie respectiv, doar pentru rezultatele organice, nu si cele din anunturi platite. Site se refera la domeniul web care poate fi gasit folosind cuvantul cheie respectiv, cel pentru care s-a facut optimizarea SEO pentru Google.
*Clasare Google la data de 20.05.2021
Servicii optimizare SEO pentru Google Servicii optimizare SEO
Keyword - 3+ cuvinte
(ex. optimizare SEO Google)

Pret 799 Lei

Pret 0 Lei
Keyword - 2 cuvinte
(ex. optimizare SEO)

Pret 999 Lei

Pret 0 Lei
Pret optimizare SEO pentru Google
Cat platiti in final pentru serviciile de optimizare? Analiza si elaborarea planului SEO sunt incluse in pretul final. Iar apoi in functie de rezultatele optimizarii, veti plati preturile de mai sus, in functie de numarul de cuvinte pe care fiecare keyword il are, si de locul pe care acesta l-a obtinut in rezultatele cautarii Google. Veti plati o singura data aceasta suma si cel mai probabil veti culege roadele optimizarii pentru o perioada lunga de timp.

Platiti doar pentru rezultate.

Daca veti respecta toate intructiunile noastre de optimizare, iar site-ul dumneavoastra nu se claseaza in prima pagina de Google dupa perioada estimata de noi, atunci va vom rambursa suma platita. Altfel spus, daca nu obtineti rezultatele promise, va veti primi banii inapoi.
* Preturile SEO sunt valabile pentru fiecare keyword in parte
Catre formularul de comanda
Optimizare SEO pentru Google
Acest domeniu/website este de vanzare, pentru detalii va rugam sa ne contactati.