2021 © Toate Drepturile Rezervate 
_________________________________________________________________________________________________________________
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
Logo Magazinescu.ro
Pachete site firma Pachete site prezentare Servicii de creare site de prezentare firma

Servicii de creare site de prezentare firma la un pret corect

In prezent firmele de succes sunt prezente atat in mediul offline cat si in cel online. Antreprenorii au realizat importanta imbinarii offline-ului cu online-ul pentru a ramane competitivi si pentru a ajunge la cat mai multi potentiali clienti. De aceea au apelat la servicii de creare site de prezentare firma pentru a-si dezvolta afacerea.

Sa aveti propriul site pentru firma dumneavoastra este mai simplu decat credeti si nu ar trebui sa platiti mii de euro pentru acesta. Nu aveti nevoie de cunostinte de programare sau design, deoarece Magazinescu.ro va pune la dispozitie servicii complete de creare site cu administrare inclusa la un pret corect. In acest fel economisiti timp pretios pe care il puteti folosi pentru dezvoltarea firmei dumneavoastra.


Descrierea functiilor si optiunilor pentru un site de prezentare firma

Atunci cand dorim sa cumparam un produs sau un serviciu, facem o cautare pe Google folosind telefonul sau calculatorul. Daca firma dumneavoastra nu are un site de prezentare, puteti rata o multime de potentiali clienti.  Serviciile de creare site de prezentare firma includ optimizarea continutului atat pentru calculator cat si pentru mobil. Va propunem doua pachete pentru site de prezentare:
Prin numarul maxim de pagini web se intelege limita paginilor pe care o poate avea un site de prezentare firma. Exemple de pagini web: Acasa, Despre Noi, Servicii, Produse, Contact.

Un domeniu .ro la alegere se refera la denumirea pe care site-ul de prezentare o poate avea. Daca firma se numeste "Mihai pungi de plastic albastre SRL", atunci iata cateva exemple de domenii: www.mihai.ro, www.pungi-plastic-albastre.ro, www.mihaipungiplastic.ro si asa mai departe. Va rugam sa tineti cont ca nu toate domeniile la care v-ati gandit pentru site sunt disponibile. De aceea va recomandam sa faceti o lista cu cel putin 20 de denumiri, noi le verificam si stabilim care dintre acestea sunt disponibile si care nu, iar apoi dumneavoastra o alegeti pe cea mai potrivita din cele ramase.

Adresele de email personalizate sunt acele adrese care contin numele domeniul web pe care l-ati ales pentru site-ul de prezentare al firmei. Acestea pot fi create pentru un departament, pentru o persoana sau pot fi generice. Iata cateva exemple: mihai.ionescu@mihaipungiplastic.ro, mionescu@mihaipungiplastic.ro, contact@mihaipungiplastic.ro, callcenter@mihaipungiplastic.ro, resurseumane@mihaipungiplastic.ro.

Prin servicii de administrare si editare site ne referim la modificarile pe care doriti sa le facem pe una sau mai multe pagini web ale site-ului firmei dumneavoastra. Fie ca este vorba de schimbarea programului de functionare, de adaugarea unui nou serviciu, adaugarea unor fotografii in pagina de portofoliu a firmei, actualizarea unor informatii,  sau crearea unei pagini web noi. Ne putem ocupa de orice astfel de modificare pe toate durata contractului. Va rugam sa retineti ca dumneavoastra nu veti avea acces la platforma de editare a site-ului de prezentare, iar modificarile se fac exclusiv de catre noi.

Prin gazduire site de prezentare firma ne referim la un server care va stoca toate informatiile site-ului, precum imaginile, textele, formularele sau paginile web. Gazduirea mai este cunoscuta si sub numele de hosting. Scopul gazduirii este ca toate elementele site-ului sa fie disponibile in orice moment celor ce acceseaza/viziteaza site-ul.

Spatiul maxim de stocare se refera la dimensiunea totala maxima pe care o pot avea elementele site-ului. Pachetul START include cel mult 2 GB de spatiu de stocare, iar pachetul PRO include pana la 5 GB.

Serviciile de creare site de prezentare firma asigura compatibilitatea acestuia cu dispozitivele mobile, oferind vizitatorilor o experienta adecvata in functie de dispozitivul de pe care il acceseaza.

Alte functii pe care le putem oferi:

- Favicon - Este acea iconita pe care o vedeti in dreptul fiecarui TAB sau FEREASTRA de browser. De cele mai multe ori aceasta se regaseste sub forma unui logo in miniatura.

- Pagini cu parola - Aceasta optiune este foarte utila atunci cand doriti sa limitati accesul la una sau mai multe pagini. Spre exemplu atunci cand doriti ca aceste pagini sa fie destinate numai anumitor utilizatori, fie ca sunt abonati la newsletter, parteneri sau colaboratori.

- Formulare personalizate - Ideal atunci cand doriti sa primiti anumite informatii de la vizitatori, fiind cel mai des folosit la formularul de contact, insa poate fi folosit si in alte scopuri.

- Integrare Google Maps - Folosit in special pentru pagina de contact a site-ului web, indicand locul sediului dumneavoastra sau al magazinului pe harta Google. Astfel clientii va pot gasi mai usor.

- Inregistrare Newsletter - Mentineti-va utilizatorii si clientii informatii prin oferirea posibilitatii de abonare la newsletter, obtinand astfel o lista de persoane interesate sa afle cele mai noi informatii legate de serviciile sau produsele dumneavoastra. Prin acest serviciu veti obtine doar lista persoanelor interesate, acesta nu include si trimiterea de emailuri sau newslettere catre acestia.

- Certificat SSL - Certificatele de securitate sunt protocoale criptografice care va ajuta sa securizati schimbul de informatii prin Internet, precum parole sau date bancare. Acest serviciu este optional si se realizeaza contra cost.
Site de prezentare firma Servicii de creare site

Servicii aditionale pentru site de prezentare firma

Optimizare SEO - Optimizarea pentru Google si celelalte motoare de cautare este extrem de importanta pentru orice site web. Daca este facuta corect aceasta va poate aduce o multime de potentiali clienti care cauta servicii sau produse precum cele pe care firma dumneavoastra le ofera. Site-ul dumneavoastra poate ajunge in prima pagina de Google si de ce nu chiar in primele 3 pozitii. Acest lucru depinde foarte mult de cuvintele cheie pe care le vom alege impreuna si de cat de mare este concurenta pentru acestea. Preturile pentru serviciile de optimizare SEO incep de la 249.99 Lei. Aflati mai multe detalii
1) Pachetul START - Acesta contine gazduire site, un domeniu .ro la alegere, administrare si editare site, pana la 20 de pagini web, adrese de email personalizate pentru dumneavoastra si angajatii firmei, spatiu de stocare de pana la 2 GB si trafic nelimitat. Pachetul START vine la un pret foarte accesibil, doar 79.99 Lei / Luna, abonamentul se plateste anual. Dupa ce site-ul a fost finalizat si publicat online iar orele de administrare/editare incluse au fost epuizate, pentru a putea solicita modificari ale site-ului va trebui sa achizitionati un pachet preplatit de administrare/ editare site, preturile pachetelor se regasesc mai jos.

2) Pachetul PRO - Acesta contine gazduire site, un domeniu .ro la alegere, administrare si editare site, pagini web nelimitate, adrese de email personalizate pentru dumneavoastra si angajatii firmei, spatiu de stocare de pana la 5 GB si trafic nelimitat. Pretul pentru pachetul PRO este de 99.99 Lei / Luna. Ca si la pachetul START,  administrarea si editarea site-ului dupa ce orele incluse in abonament au fost epuizate, se face contra cost, achizitionand unul dintre pachetele preplatite. Preturile le puteti gasi mai jos.

Va oferim consultanta si va explicam totul astfel incat sa alegeti serviciile care sunt cele mai potrivite pentru firma dumneavoastra.

Pachete preplatite de administrare si editare site de prezentare:

Catre formularul de comanda
Catre formularul de comanda
Cum functioneaza administrarea/editarea site-ului de prezentare? Dupa ce site-ul firmei este publicat online, de cate ori doriti sa faceti o modificare nu trebuie decat sa ne trimiteti un email. Un exemplu de astfel de solicitare: Doresc sa inlocuiesc textul "bla bla bla" de pe pagina "Despre noi" cu acesta "un nou bla bla bla". Va confirmam receptionarea solicitarii, iar apoi modificarea in sine si publicarea acesteia pe site, alaturi de timpul de care am avut nevoie pentru a face acest lucru (exemplu: 20 de minute). Timpul folosit pentru modificari se va scade din orele de administrare incluse in pachetul ales sau din pachetul preplatit achizitionat de ore de administrare si editare site de prezentare firma. Va rugam sa tineti cont ca orice solicitare de modificare/editare a site-ului trebuie sa fie trimisa de pe adresa de email mentionata in contract. Solicitarile trimise de pe alte adrese de email nu vor fi luate in considerare.
Pachete site de prezentare firma
Acest domeniu/website este de vanzare, pentru detalii va rugam sa ne contactati.