AcasaSite WebMagazin OnlineSEOAlte ServiciiContact
Logo v2
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
_________________________________________________________________________________________________________________
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe
Banner SEO
Optimizare SEO
Indiferent ca vorbim despre un website sau un magazin online, optimizarea pentru motoarele de cautare este extrem de importanta. Daca aceasta este facuta corect, atunci oamenii care vor cauta pe Google cuvinte sau grupuri de cuvinte care descriu produsele sau serviciile pe care dumneavoastra le oferiti, vor vedea site-ul sau magazinul online printre rezultatele afisate, obtinand astfel potentiali clienti.
Procesul de optimizare SEO este unul care necesita timp si o planificare atenta, iar rezultatele nu sunt niciodata garantate. Insa echipa Magazinescu.ro are o experienta bogata in acest domeniu si ne vom folosi de toate cunostintele pentru a obtine cele mai bune rezultate, la un pret corect.
Importanta optimizarii Google Planificarea optimizarii SEO
Plan de lucru pentru optimizare SEO
 • Stabilim de comun acord care sunt cele mai potrivite cuvinte cheie si care sunt cele cu sanse mari sa ajunga in prima pagina Google (primele 10 rezultate de cautare), se stabilesc apoi schimbarile necesare pentru a ne atinge obiectivele.

 • Odata ce implementarea strategiei de optimizare SEO a fost realizata, urmarim periodic rezultatele si facem ajustarile necesare.

 • Chiar si dupa atingerea partiala sau totala a obiectivelor, vom continua sa monitorizam rezultatele si sa modificam continutul si/sau sa adaugam continut nou, atat pe site cat si pe pagina de social media atunci cand situatia o cere.
 • Stabilirea unei liste de cuvinte cheie, relevante pentru produsele sau serviciile pe care le oferiti. De exemplu, pentru un atelier auto, cuvintele cheie relevante ar putea fi: atelier auto Bucuresti, inlocuire planetara, itp fara programare Timisoara, ... etc.

 • Pe baza acestei liste se va face o analiza a traficului pe care fiecare dintre cuvintele cheie vi-l poate aduce. Sa presupunem ca termenul "atelier auto Bucuresti" este cautat de 5.000 de ori in fiecare luna. Daca website-ul dumneavoastra se afla pe prima pozitie de rezultate in Google pentru acel cuvant cheie, va puteti astepta ca aproximativ 5.000 de persoane sa va viziteze site-ul.
Optiuni si pret optimizare SEO
 • Numar de cuvinte cheie - Se refera la numarul maxim de cuvinte cheie pe care ne vom concentra optimizarea SEO (exemplu de cuvant cheie: atelier biciclete Bucuresti).

 • Optimizare SEO site/magazin online - Se refera la modificarea continutului actual al site-ului sau magazinului online si/sau adaugarea de continut nou in cazul in care consideram ca este necesar. In cazul clientilor care au un website sau magazin online de la Magazinescu.ro, noi ne vom ocupa de implementarea procesului de optimizare SEO. In cazul clientilor care au site-ul sau magazinul de la un alt furnizor, atunci noi vom veni doar cu recomandarile si continutul ce ar trebui modificat sau adaugat, urmand ca dumneavoastra sa faceti modificarile respective.
Descrierea detaliata a serviciilor oferite:
 • Consultanta si recomandari pentru cuvinte cheie - Va vom ajuta sa gasiti cele mai potrivite si relevante cuvinte cheie pentru a beneficia la maxim de puterea SEO. Toate abonamentele noastre de optimizare SEO includ acest serviciu.

 • Analiza de trafic estimat pentru cuvintele cheie - Fiecare cuvant cheie este cautat in fiecare luna de un anumit numar de ori. In functie de cuvintele cheie alese pentru optimizarea SEO, va vom oferi o analiza a traficului pentru fiecare dintre ele, dar si care sunt preturile pe clic pentru acestea in cazul in care doriti sa lansati o campanie publicitara prin Google Ads.
Preturi optimizare motoare cautare
 • Optimizare cont de Facebook / YouTube - Se refera la modificarea sau adaugarea de continut text-foto-video pe contul oficial de Facebook si/sau YouTube al companiei dumneavoastra. In cazul in care doriti ca noi sa ne ocupam de implementarea optimizarii pe aceste conturi, vom avea nevoie de datele de logare. In cazul in care nu doriti acest lucru, atunci vom oferi doar recomandarile si continutul ce ar trebui modificat sau adaugat, iar dumneavoastra va trebui sa le implementati pe Facebook ori YouTube.
 • Numarul de cuvinte cheie
 • Optimizare site web
 • Optimizare magazin online
 • Optimizare cont de Facebook
 • Optimizare cont de YouTube
 • Consultanta si recomandari pentru cuvintele cheie
 • Analiza de trafic estimat pentru cuvintele cheie
Pretul pentru optimizare SEO incepe de la 190 lei pentru un site si un singur cuvant cheie. Pretul poate creste direct proportional cu numarul cuvintelor cheie, site web sau magazin online, dar si optiunile pe care le doritiSpre exemplu, optimizarea SEO a un magazin online pentru 10 cuvinte cheie va fi mai scumpa decat pentru un site cu 3 cuvinte cheie. Mai jos va prezentam o lista cu optiunile disponibile. Pentru o estimare de pret pentru proiectul dumneavoastra va rugam sa ne contactati