AcasaSite WebMagazin OnlineSEOAlte ServiciiContact
Logo v2
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
_________________________________________________________________________________________________________________
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe

Servicii creare site de vanzari online

Site-urile de vanzari online sunt din ce in ce mai numeroase pe piata din Romania. Motivul este unul simplu, oamenii cumpara tot mai mult produse si servicii online. Un studiu Eurostat arata ca aproximativ 1 din 4 romani a facut cumparaturi de pe Internet, piata de ecommerce depasind 4,3 miliarde de Euro in 2019 (conform ARMO).

Crearea unui site de vanzari online nu este atat de simpla, este recomandat sa apelati la o firma de specialitate precum Magazinescu.ro. Va oferim servicii de administrare si mentenanta incluse in abonamentele noastre, dar si optimizare SEO, design logo, administrare cont Emag Marketplace si multe altele.

Lista cu functiile dorite pentru site-ul de vanzari

Exista o multime de firme care ofera servicii de creare site de vanzari, insa preturile pot ajuge chiar si la cateva mii de Euro. Inainte de a cere o oferta de pret, indiferent de numele platformei, va recomandam sa faceti o lista care sa contina si urmatoarele informatii:

- Din ce categorie fac parte produsele dumneavoastra?
- Care este numarul de produse pe care doriti sa le comercializati online?
- Care este numarul mediu de poze al produselor?
- Detineti un domeniu web?
- Cate adrese de email personalizate va sunt necesare?
- Ce metode de plata doriti sa accepati pe site-ul dumneavoastra de vanzari online?
- Aveti un logo sau doriti crearea unuia?
- Aveti nevoie de editarea fotografiilor precum indepartarea fundalului?
- Aveti sau doriti crearea unei pagini de social media precum Facebook sau YouTube?
- Doriti optimizare pentru motoarele de cautare?
- Doriti sa desfasurati campanii publicitare online?
- Cine se va ocupa de administrarea si mentenanta site-ului de vanzari online?
- Aveti nevoie de sfaturi sau consultanta?
- Intentionati sa va listati produsele pe platforma Emag?

Puteti adauga si alte informatii, cu cat lista este mai mare, cu atat firma care se va ocupa de crearea magazinul online va putea sa va ofere un pret pe masura cerintelor dumneavoastra.

Magazinescu.ro va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti cu privire la crearea unui site de vanzari online pe platforma noastra. Succesul dumneavoastra este prioritatea noastra.
Creare site vanzari online
Listarea produselor si pe alte platforme de vanzari online
Cu totii ati auzit probabil de platforma de vanzari online Emag Marketplace. Aceasta va ofera posibilitatea de a va lista produsele pe site-ul Emag.ro, platind un comision la vanzare. Comisionul se plateste numai pentru produsele vandute, iar acesta variaza in functie de categoria din care fac parte produsele dumneavoastra.

Conform start-up.ro, Emag a avut in Aprilie 2019 peste 16.000 de vanzatori activi si 800 de vanzatori noi in fiecare luna. Conform aceleasi surse, au avut 9.4 milioane de clienti in toate cele patru tari in care Emag opereaza.

Poate va ganditi ca ati creat un site de vanzari online, de ce sa va listati produsele si pe platforma Emag? Motivul este simplu, pentru a obtine vanzari suplimentare si pentru a va expune brandul milioanelor de clienti. Sunt constant prezenti atat in media online cat si offline, creaza campanii promotionale periodice pentru ajuta la cresterea vanzarilor partenerilor.

Magazinescu.ro va poate oferi consultanta in ceea ce priveste colaborarea cu Emag Marketplace. Va poate administra contul, lista produsele, inscrie produsele in campaniile publicitare, edita fotografiile pentru corespunde specificatiilor platformei, genera AWB si incarca facturi.
Site de vanzari