AcasaSite WebMagazin OnlineSEOAlte ServiciiContact
Logo v2
2020 © Toate Drepturile Rezervate 
_________________________________________________________________________________________________________________
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra  Afla mai multe

Servicii de creare magazin online

Crearea magazinului online reprezinta numai unul dintre pasii necesari lansarii unei astfel de afaceri. Este recomandat sa aveti un plan de afaceri, acesta va contine informatii relevante precum: ce produse veti vinde, furnizori potentiali, concurenta, stabilirea preturilor, crearea obiectivelor pe termen scurt si lung, modalitati de promovare si campanii publicitare, costuri si buget, contabilitate, livrarea comenzilor. Pe langa toate acestea un magazin online trebuie sa aiba o identitate, aici ne referim la logo si un cont pe retelele de socializare precum Facebook.

Magazinescu.ro ofera servicii de creare magazin online cu administrare si mentenanta incluse in abonamente. Asiguram listarea produselor, editarea fotografiilor de produs, un domeniu web inclus, adrese de email personalizate, optimizarea produselor si paginilor pentru motoarele de cautare, design logo si carti de vizita. Putem crea si administra campanii publicitare online prin Google Ads sau Facebook Ads. Putem administra contul dumneavoastra de pe platforma Emag Marketplace, inclusiv listarea produselor, editarea fotografiilor pentru a corespunde cerintelor platformei, adaugarea produselor in campaniile publicitare, generarea de AWB-uri si generarea/incarcarea de facturi pentru comenzile primite.
Creare magazin online

Importanta campaniilor publicitare pentru magazinele online

Cei aflati la inceput de drum se asteapta la vanzari imediat dupa ce magazinul online a fost creat. Vom discuta despre doua aspecte: 1) Campaniile publicitare; 2) Optimizarea SEO.

1) Campanii publicitare - Acestea sunt de doua tipuri: online sau offline. Pentru oricare dintre cele doua puteti obtine rezultate la scurt timp dupa publicare. Cele mai cunoscute platforme online pe care va puteti crea campaniile publicitare sunt Google Ads sau Facebook Ads. In cazul ambelor platforme veti stabili un buget, un numar de zile in care sa ruleze reclama si profilul persoanelor pe care ii considerati potriviti pentru magazinul online. Iata cateva exemple de publicitate offline: afise sau bannere stradale, spatiu publicitar in ziare sau reviste, spoturi publicitare la televizor sau radio.

2) Optimizarea SEO - Aceasta se refera la optimizarea magazinului online pentru motoarele de cautare. Procesul de optimizare este unul complex, insa vom enumara cateva aspecte importante ale acestuia: crearea de titluri adecvate pentru fiecare produs in parte, o descriere cat mai bogata care sa contina cuvinte cheie conform planului SEO, se va stabili un titlu si un tag pentru fiecare fotografie de produs, se va crea cel putin un cont de social media precum Facebook sau YouTube unde se vor face postari de continut la un interval regulat conform planului SEO. Rezultatele procesului de optimizare nu sunt imediate precum cel al campaniilor publicitare, indexarea continutului magazinului online de catre Google nu se face instant, ci poate dura chiar si cateva saptamani. Deasemenea  rezultatele nu sunt niciodata garantate, deoarece sunt foarte multi factori care pot influenta pozitionarea in rezultatele cautarii. Planul de optimizare SEO creat de Magazinescu.ro include consultanta cu privire la stabilirea cuvintelor cheie, analiza de trafic pentru acestea, urmarirea periodica a rezultatelor si ajustarea continutului magazinului online chiar si dupa atingerea obiectivelor.

Livrarea rapida a comenzilor poate face diferenta

Servicii web design
Clientii magazinelor online se asteapta sa primeasca comenzile in cel mai scurt timp posibil. Indiferent daca au platit cu cardul online sau urmeaza sa plateasca in sistem ramburs, clientii vor sa se bucure de produsele comandate cat mai repede. Este recomandat sa creati o procedura de lucru astfel incat orice comanda primita pana la o anumita ora sa fie expediata in aceeasi zi, iar comenzile primite dupa ora respectiva sa fie expediate urmatoarea zi. Astfel magazinul online va putea primi mai multe recenzii pozitive, recenzii care va pot aduce clienti noi.


Magazinescu.ro ofera servicii complete de creare magazin online, va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.